با کمال مسرت به استحضار می‌­رسانیم پس از برگزاری موفقیت آمیز دوره­های گذشته کنفرانس شیمی معدنی ایران، دانشگاه اراک در نظر دارد بیست و یکمین کنفرانس شیمی معدنی ایران را با استعانت از خداوند متعال و همکاری پژوهشگران محترم کشور در شهر اراک برگزار نماید. لذا از کلیه پژوهشگران عزیز حوزه­‌های دانشگاهی و صنعتی کشور جهت شرکت در این همایش دعوت می­‌کنیم تا با ارائه نتایج پژوهش­‌های اصیل و ارزشمند خود بر غنا و اعتلای این کنفرانس بیفزایند. هدف از برگزاری این کنفرانس آشنایی پژوهشگران با زمینه­‌های تحقیقاتی ارزشمند سایر محققین، تعامل و همفکری اساتید و دانشجویان دانشگاه­‌های مختلف با یکدیگر و ایجاد بستری مناسب برای تبادل نظر بین متخصصان دانشگاهی و فعالان حوزه­‌های صنعتی است. افزون بر ارائه سخنرانی­‌های علمی توسط اساتید مبرز دانشگاهی و انتشار فعالیت‌­های علمی بصورت پوستر، برگزاری کارگاه‌های آموزشی مرتبط با محورهای کنفرانس از جمله برنامه­‌های مورد نظر در این کنفرانس می­‌باشند.

› امید است با برگزاری این کنفرانس بتوان گامی هر چند کوچک در راستای گسترش شیمی معدنی در بخش­های مختلف تئوری و کاربردی، افزایش دانسته‌های علمی، گسترش و عمق بخشی آموخته‌­های علمی و همچنین هم اندیشی موثر بین محققین دانشگاهی و حوزه های صنعتی برداشت. در پایان، لازم است از تمام کسانی که ما را در این امر، یاری می‌رسانند سپاس‌گزاری نماییم.

با تشکر و به امید دیدار شما در کنفرانس

دبیرخانه بیست و یکمین کنفرانس شیمی معدنی ایران